Word een vriend van het Inloophuis
 
Wat is het inloophuis Psychiatrie?
 
Het Inloophuis psychiatrie is een huiskamer. Een plek waar iedereen zich zelf kan zijn. Waar je vrienden kan maken of gewoon stil kan zijn. Waar mensen met een psychiatrische achtergrond en vrijwilligers elkaar ontmoeten in een vertrouwde en veilige sfeer.
 
Het Inloophuis draait als sinds 1983 dank zij de bezoekers, de vrijwilligers en twee deeltijds beroepskrachten. Het Inloophuis is gevestigd op Hooigracht 14 in Leiden.
 
Wat doe je als Vriend van het Inloophuis?
 
Als vriend ondersteun je het werk van het inloophuis, waardoor je samen met de bezoekers en de vrijwilligers het inloophuis in stand houd. Met je financiële bijdrage ondersteun je de bijzondere activiteiten van het inloophuis, zoals een uitje, museumbezoek, een voorstelling, de kerstmaaltijd of iets voor de inrichting van het inloophuis.
 
Vrienden van het Inloophuis krijgen Kopstukken toegestuurd, de maandelijkse digitale nieuwsbrief over het Inloophuis en het daaraan vebonden GGZ-Informatiepunt HollandRijnland. Voor de vrienden worden er jaarlijks tijdens de Vriendendag in de Week van de Psychiatrie allerlei interessante activiteiten georganiseerd.

Het bestuur bestaat uit:
            Anton Dronkers, voorzitter
            Marjan de Jonge, secretaris
            Fred Ter Meer, penningmeester
            Abel Boels
            Alexander Geertsema
            Bert-Jan Roosenschoon