Wat bieden wij?

Koffie en een praatje. Thee en een spelletje. Fris en voetbal kijken. Je kunt in het Inloophuis terecht voor gezelligheid op je eigen manier. Sommige mensen spelen mens-erger-je-niet, anderen zitten aan de bar te praten, weer anderen zijn met hun eigen gedachten bezig.
Vrijwilligers zorgen voor de koffie en zijn altijd bereid naar je te luisteren. De vrijwilligers zijn geen behandelaars, maar gewoon mensen die zich op de één of andere manier betrokken voelen bij de psychiatrie.
Naast de gewone avonden zijn er ook activiteiten. Die zijn soms voor de gezelligheid en ontspanning, maar soms wat serieuzer. Af en toe wordt er een thema-avond georganiseerd over een onderwerp uit de psychiatrie (bijvoorbeeld over angsten) of juist niet (bijvoorbeeld over de euro). Eén keer in het jaar is er een strandwandeling. Enkele gasten koken eens per jaar een Indische maaltijd. En ga zo maar door. Niet alleen de vrijwilligers en coördinator verzorgen speciale activiteiten. Inbreng van de gasten wordt zeer gewaardeerd.